تدریس دروس حوزه در دانشگاه برای وحدت حوزه و دانشگاه کافی نیست
سیپکس/همدان معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: مقام معظم رهبری یکی از عناصر مهم وحدت بین حوزه و دانشگاه از قبل از انقلاب تاکنون بوده اند و در این مسیر نقش مهمی داشته اند.
روح الله رازینی چهارشنبه ۲۸ آذرماه در آیین نکوداشت مرحوم حجت الاسلام کمال الدین رازینی با عنوان «مثل پدر» به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه با اشاره به نقش ارزنده بنیانگذاران و پیشکسوتان وحدت بین حوزه و دانشگاه از جمله شهید مفتح بهشتی باهنر و مطهری اظهار کرد: توجه ویژه به سطوح وحدت بین حوزه و دانشگاه امری ضروری بوده که باید به آن توجه ویژه ای شود.
وی گفت: حضور حوزویان در دانشگاه و حضور دانشگاهیان در حوزه و وجود دروس معارف اسلامی در دانشگاه و تدریس دروس دانشگاه در حوزه و بالعکس برای وحدت حوزه و دانشگاه هر چند لازم است اما کفایت نمی کند.
رازینی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در وحدت آرمانی و غایتگرا در بحث وحدت بین حوزه و دانشگاه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بحث وحدت بین حوزه و دانشگاه بر جایگاه علم و دین و ارتباط وسیع این دو حوزه با یکدیگر و عدم تعارضات آنان تأکید بسیار دارند.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین مراسم هایی برای بزرگداشت نمادها و تقدیر از آنان از نقش ارزنده ای در برداشت و یادگیری همه ما برخوردار خواهد بود.
رازینی با اشاره به خصوصیات و ویژگی های پدر خود مرحوم حجت الاسلام کمال الدین رازینی اظهار کرد: جذابیت رفتاری مرحوم حجت الاسلام کمال الدین رازینی در کنار ویژگی های مختلف ایشان ایجاد الگوپذیری برای اطرافیان خود کرده بود.
وی ادامه داد: مرحوم رازینی با وجود حضور در دانشگاه و داشتن روحیه باز اما طلبگی خود را از دست نداده بود و همچنان روحانی و طلبه و به قول خود آخوند دانشگاه بود و این دو در کنار هم از ایشان شخصیت رفتاری جذابی ساخته بود.
فرزند حجت الاسلام رازینی صراحت بیان و قانون مداری را از دیگر ویژگی های مرحوم «کمال الدین رازینی» بیان کرد و گفت: یکی از جذابیت های وی در قانون مداری این بود که با وجود قانون مدار بودن اما این قانون مداری ایشان منجر به قفل شدن کارها نشده بود و در چارچوب بروکراسی گرفتار نمی شد و از مسیر دیگری خلاقانه کارها را حل می کرد.
وی با اشاره به اینکه مرحوم رازینی اصولی روشن و مشخص در دفاع از نظام و رهبری داشت ادامه داد: خود را مرید رهبری می دانست و تقید انقلابی ایشان منجر به بسته شدن دامنه ارتباط وی با اقشار مختلف نشده بود و مدارا را در کنار روحیه انقلابی خود حفظ کرده بود.
رازینی با بیان اینکه ایشان از دروغ اسراف و بی اخلاقی بیزار بود اضافه کرد: این ویژگی ها وی را قفل نمی کرد و در کنار آن در برابر چنین افرادی مدارا و دلسوزی داشت.
وی افزود: ایشان فرد ساده زیست بود و با وجود این ساده زیستی برای اعضای خانواده خود دردسر ایجاد نمی کرد و در این دوگانگی مدیریت داشت.
رازینی با تاکید بر اینکه باید از این رویکردها استفاده کنیم گفت: مرحوم رازینی با وجود منطقی بودن اما روحیه ای شاعرانه و لطیف داشت.
پایان خبر سیپکس
تدریس دروس حوزه در دانشگاه برای وحدت حوزه و دانشگاه کافی نیست
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تدریس دروس حوزه در دانشگاه برای وحدت حوزه و دانشگاه کافی نیست" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تدریس دروس حوزه در دانشگاه برای وحدت حوزه و دانشگاه کافی نیست"، کلیک کنید.