معرفی معاونت پارلمانی وزارت ورزش بعد از نتایج انتخابات مجلس

معرفی معاونت پارلمانی وزارت ورزش بعد از نتایج انتخابات مجلس

در شرایطی که وزارت ورزش و جوانان در دولت کنونی مدام در دست تغییرات بوده، پرواضح است که باید منتظر بود تا نتایج انتخابات مجلس نیز مشخص شود و کیومرث هاشمی بعد از آن معاونت پارلمانی خود را انتخاب کند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری سیپکس، تغییرات مدیریتی در بدنه وزارت ورزش در حالی به کندی پیش می رود که هنوز گزینه جدید معاونت پارلمانی، حقوقی و امور استان های این وزارتخانه مشخص نشده است. کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان حدودا شش ماهی می شود که در این جایگاه قرار گرفته است. او طی این مدت عزل و نصب هایی را انجام داده که عموما با انتقاد هایی مواجه بوده است. از انتخاب محمد شروین اسبقیان برای معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای گرفته تا انتصاب حسین طلا در شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و گماردن افرادی کم سابقه در سایر بخش های وزارت ورزش و جوانان.

اگر چه کیومرث هاشمی تنها یک سال و نیم دیگر در دولت فعلی می تواند وزیر ورزش و جوانان باشد مطمینا این حق را دارد در همین مدت اندک مدیران دلخواه خود را در این نهاد منصوب کند. در این شرایط، اما سوال اینجاست که چرا وی این قدر با تعلل و ملاحظه کاری نفرات جدید خود را انتخاب می کند. آن هم در موقعیتی که کمتر از پنج ماه بیشتر به بازی های المپیک 2024 پاریس باقی نمانده و بدون تردید تغییرات مدیریتی در این فاصله کوتاه، خیلی مطابق با استاندارد های روز ورزش دنیا نیست!

به هر شکل معاونت هایی، چون «توسعه ورزش بانوان» و «فرهنگی و همگانی» فعلا تکلیف نامشخصی دارند، «معاونت پارلمانی، حقوقی و امور استان ها» نیز به عنوان یکی از ارکان مهم این وازرتخانه معلق است. نکته جالب اینجاست که معاونت پارلمانی، حقوقی و امور استان ها از خرداد ماه امسال هیچ مسیولی ندارد. طوری که صندلی این معاونت در 9 ماه گذشته خالی بوده است.

آخرین معاون پارلمانی وزارت ورزش و جوانان، میرهادی قره سیدرومیانی بود. این فرد از سوی حمید سجادی، وزیر قبلی برای این سمت در نظر گرفته شد. قره سیدرومیانی در مجموع 9 ماه مسیولیت این معاونت را به عهده داشت. او در حالی صندلی خود را ترک کرد که در این باره گفته شد، به خاطر دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و شرکت در این انتخابات از معاونت پارلمانی وزارت ورزش و جوانان کناره گیری کرده است.

این صحبت ها، اما در شرایطی مطرح شد که همزمان افراد نزدیک به حمید سجادی، مدعی شدند که او از سوی شخص وزیر و به خاطر کم کاری اش در مسیولیتی که داشته برکنار شده است. وزیر پیشین ورزش و جوانان که مرداد ماه گذشته از وزارت ورزش و جوانان استعفا داد، در طول دو سالی که وزیر بود سه بار از مجلس کارت زرد گرفت و دو معاون پارلمانی عوض کرد.

حمید سجادی اولین کارت زرد را مرداده ماه سال 1401 گرفت که در این ایام بنیامین شکوه فر، معاون پارلمانی، حقوقی و امور استان های وزارت ورزش و جوانان بود. سجادی بعد از برکناری شکوه فر، میرهادی قره سیدرومیانی را که سابقه نمایندگی مجلس (نماینده مردم تبریز در دوره نهم) را داشت، معاون خود کرد، اما در طول 9 ماهی که قره سیدرومیانی معاون وی بود، دوبار دیگر در دی ماه 1401 و خرداد 1402 دو کارت زرد دیگر از مجلس گرفت.

 اتفاق درخورتوجه اینجاست که سجادی سومین کارت زرد خود را روز 29 خرداد 1402 گرفت. درست روزی که در خبر ها اعلام شد سیدرومیانی در دفتر کارش حاضر نشده و از مسیولیتش استعفا داده است!

با این حال در شرایطی که وزارت ورزش و جوانان در دولت کنونی مدام در دست تغییرات بوده، پرواضح است که باید منتظر بود تا نتایج انتخابات مجلس نیز مشخص شود و کیومرث هاشمی بعد از آن معاونت پارلمانی خود را انتخاب کند. توصیه ها بر این است که نماینده پارلمانی وزارتخانه ها بهتر است از میان کسانی که سابقه نمایندگی مجلس یا مدیرکلی استانی را دارند برگزیده شوند، چرا که بهتر به تعاملات و انتظارات نمایندگان مجلس با سازمان مربوطه اشراف دارند. این انتظار از کیومرث هاشمی می رود به عنوان چهره ای که سابقه مدیریت در سطوح مختلف مدیریتی ورزش داشته، اکنون که در قامت وزیر حاضر شده، در این مورد خاص، معاونی را در بخش پارلمانی و حقوقی منصوب کند که مستقل باشد و بدون رابطه در جهت پیشبرد اهداف جامعه ورزش به ساختمان سیول بیاید.

وزارت ورزش و جوانان در حالی به دنبال تصویب ساختار جدید این مجموعه است که گفته می شود قرار است از تعداد 6 معاونت این وزارتخانه کاسته شود. در تشکیلات فعلی، امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی در یک معاونت بود که با دستور کیومرث هاشمی امور فرهنگی به زیرمجموعه معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای منتقل شده است. معاونت پیشین این بخش سینا کلهر بود که با جا به جایی او به امور جوانان، این معاونت فعلا بدون مسیول است. شنیده ها حاکی از آن است این معاونت از این پس با عنوان معاونت توسعه ورزش همگانی فعالیت هایش را ادامه خواهد داد. البته که بیشتر از یک ماه است، گزینه ای برای آن معرفی نشده است.

مور دیگر مربوط به معاونت توسعه ورزش بانوان است. آن طور که گفته می شود این معاونت در چارت جدید به زیرمجموعه معاونت همگانی منتقل می شود و از این پس در قالب اداره کل فعالیت هایش را انجام خواهد داد. معاونت فعلی بانوان مریم کاظمی پور است که زمزمه جا به جایی او هم در چند وقت اخیر زیاد به گوش رسیده است. اگر چه طرح این موضوعات در حد شنیده ها و شایعات است، اما در همین شرایط انتقاد های زیادی به منحل شدن معاونت زنان به وجود آمده است. کارشناسان بر این باورند در صورت ادغام شدن این حوزه با معاونت همگانی، ورزش بانوان استقلال خود را از دست می دهد و نمی تواند در مباحث و سیاست گذاری های کلان به تنهایی تصمیم گیرنده باشد. با توجه به پایان سال، باید دید آیا وزیر ورزش و جوانان تکلیف تشکیلات و مدیران جدید این وزارتخانه را معلوم می کند یا خیر.

معرفی معاونت پارلمانی وزارت ورزش بعد از نتایج انتخابات مجلس

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "معرفی معاونت پارلمانی وزارت ورزش بعد از نتایج انتخابات مجلس" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "معرفی معاونت پارلمانی وزارت ورزش بعد از نتایج انتخابات مجلس"، کلیک کنید.