آغاز تولید نان های حجیم و نیمه حجیم با آرد کامل در اصفهان

آغاز تولید نان‌های حجیم و نیمه حجیم با آرد کامل در اصفهان

سیپکس/اصفهان ماهانه 3000 تن آرد در بین واحدهای تولید نان های حجیم و نیمه حجیم توزیع می شود که در صورت تامین آرد واحدهای تولیدی و توزیع عادلانه آن، میزان مصرف مردم اصفهان در سال به 25 درصد خواهد رسید.

با توجه به مصوبه کمیسیون اصل 90 مجلس در شهریورماه امسال مبنی بر اختصاص یک تا سه آسیاب در هر استان به تولید آرد کامل و اشاعه آن بین نانوایان، تولید نان های حجیم و نیمه حجیم در اصفهان با آرد کامل آغاز شد. 

مسعود قجاوند، رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم استان اصفهان در گفت وگو با سیپکس، اظهار کرد: 20 درصد مصرف نان مردم اصفهان در سال به نان های حجیم و نیمه حجیم اختصاص دارد که روزانه به این میزان مصرف نیز اضافه می شود.

وی ادامه داد: ماهانه 3000 تن آرد در بین واحدهای تولید نان های حجیم و نیمه حجیم توزیع می شود که در صورت تامین آرد واحدهای تولیدی و توزیع عادلانه آن، میزان مصرف مردم اصفهان در سال به 25 درصد خواهد رسید.

رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم استان اصفهان از استقبال اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان و افراد میانسال به مصرف نان های حجیم و نیمه حجیم خبر داد و افزود: با تغییر ذایقه مردم به سمت غذاهای فست فودی، واحدهای تولیدی نان های حجیم و نیمه حجیم با آرد کامل و خمیر ترش در سطح استان اصفهان  را افزایش داده ایم.

وی همچنین اعلام کرد: بالای 250 کارگاه تولید نان های حجیم و نیمه حجیم در استان اصفهان وجود دارد و در این باره افزود: تولید نان های حجیم و نیمه حجیم بین 5000 فروشگاه استان، توزیع و بدست مردم می رسد. همچنین، صادرات نان های حجیم و نیمه حجیم با قیمت های دستوری امکانپذیر نیست.

وی خاطرنشان کرد: در سال های گذشته واردات نان های حجیم ونیمه حجیم به اصفهان صورت می گرفت که طی سال های اخیر به دلیل افزایش تولیدات به صفر رسیده است.

رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم استان اصفهان خواستار شکل گیری عرضه و تقاضا در بازار تولید نان های حجیم و نیمه حجیم شد و افزود: تولید کنندگان حاضر به خرید گندم آزاد از کارخانجات در یک قرداد توافقی شده اند که متاسفانه با قیمت های دستوری قیمت هر قرص نان که در سال گذشته باید 4000 تومان مصوب می شد به 2800 تومان رسید. علاوه بر این، در حال حاضر با کمبود کارگر در واحدهای تولیدی نان های حجیم و نیمه حجیم مواجه هستیم، زیرا کمتر کسی حاضر به فعالیت به مدت هشت ساعت در این واحدها با  تحمل 400 درجه حرارت می شود.

پایان خبر سیپکس

آغاز تولید نان های حجیم و نیمه حجیم با آرد کامل در اصفهان

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آغاز تولید نان های حجیم و نیمه حجیم با آرد کامل در اصفهان" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آغاز تولید نان های حجیم و نیمه حجیم با آرد کامل در اصفهان"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه