استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در ارتقای امنیت دانشگاه

فرهنگ در گفت وگو با سیپکس مطرح کرد؛

استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در ارتقای امنیت دانشگاه

رییس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان به منظور ارتقای امنیت دانشگاه به ویژه در حوزه زیرساخت های فناوری اطلاعات و امنیت فضای سایبری از برنامه های این مرکز است.

محمدجواد فرهنگ رییس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری سیپکس با توجه به برنامه های این مرکز در سال آینده بیان کرد: سال 1403 با ادامه برنامه های سال قبل و سند تحول دانشگاه به دنبال استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان دانشگاه، به منظور ارتقای امنیت دانشگاه به خصوص در حوزه زیرساخت های فناوری اطلاعات و امنیت فضای سایبری در مجموعه حراست هستیم.

وی اظهار کرد: حمایت جدی از شرکت های دانش بنیان و پیگیری موانع فعالیت آنها در دانشگاه و دستگاه های دولتی که جزء تاکیدات مقام معظم رهبری (دامت توفیقاته) است به همه حراست های کشور ابلاغ شده است.

نقش جدی حراست در تصمیم سازی و تصمیم گیری مسیولان دانشگاه 

رییس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: صیانت از سرمایه های دانشگاه و نقش جدی در تصمیم گیری و تصمیم سازی مسیولان دانشگاه از برنامه های جدی حراست است.

وی که در حاشیه بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با خبرنگار سیپکس در رشت گفت وگو می کرد با برشمردن مجموعه برنامه های اجرا شده در سال 1402 مرکز حراست تشریح کرد: حراست دانشگاه آزاد اسلامی سال 1402 با شعار حراست تاثیرگذار و تحول گرا تلاش کرد، نقش جدی در تصمیم سازی و تصمیم گیری مسیولان دانشگاه داشته باشد. این امر بدون اشراف به مسایل و مشکلات دانشگاه چه در حوزه تهدیدات و آسیب ها امکان پذیر نبود؛ بنابراین تلاش کردیم با تعامل و ارتباط لازم با تمامی ارکان دانشگاه مسایل مهم و کلان دانشگاه را در زمینه تهدیدات بیرونی و آسیب های درونی استخراج و با اطلاع رسانی های به موقع و تحلیل داده های موجود، مسیولان دانشگاه را در جریان نظام مسایل دانشگاه قرار دهیم. هم افزایی و تعامل حراست با مدیریت دانشگاه در این حوزه بسیار نقش جدی و تاثیرگذار داشته و این امر جای قدردانی و تشکر دارد.

فرهنگ ادامه داد: دومین هدفی را که در سال جاری دنبال می کردیم، تحول در حراست در تمامی ابعاد زیرساختی و روبنایی بود. ارتقای سامانه ها و سیستم های نظارتی، استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی از دیگر اقدامات حراست در جهت ایجاد و استقرار یک امنیت پایدار در دانشگاه بود.

 توجه به 3 محور راهبردی سند تحول در دستور کار حراست 

رییس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سند تحول این دانشگاه به عنوان نقشه راه فرا روی مسیولان دانشگاه تاکید کرد: اجرایی شدن این برنامه از دغدغه های جدی مجموعه حراست دانشگاه است. براین اساس توجه به سه محور راهبردی این سند در دستور کار حراست قرار گرفت.

فرهنگ ادامه داد: نخستین محور، حفظ کیان دانشگاه و صیانت از دست آورد ها و سرمایه های مادی و معنوی است. مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در طول عمر پر افتخار خود به عنوان یکی از دستاورد های انقلاب اسلامی به یکی از قطب های علمی و پژوهشی کشور و حتی جهان تبدیل شده است. براین اساس حفاظت و صیانت از این مجموعه بزرگ در کنار سایر ارکان دانشگاه از وظایف و برنامه جدی حراست است.

این مسیول ادامه داد: اگر امروز گذر کوتاهی به هجمه های رسانه های معاند در خارج کشور و عناصر فرصت طلب و سودجو در داخل درباره دانشگاه آزاد اسلامی داشته باشیم، حکایت از نقش تاثیرگذار این دانشگاه در رشد و پیشرفت کشور در ابعاد علمی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی و.. است.

 تربیت نیرو های متعهد با افزایش روحیه انقلابی در دانشگاه 

رییس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش روحیه انقلابی به عنوان دومین محور یاد و بیان کرد: افزایش روحیه انقلابی در محیط دانشگاه یکی از دغدغه دلسوزان نظام و مردم کشور است. وجود این روحیه در دانشگاه منجر به تربیت نیرو های متعهد و انقلابی برای کشور می شود، همچنین دانشگاه رابه عنوان یک کنش گر جدی در عرصه تعاملات فرهنگی، اجتماعی درساختار جامعه و مبدا بسیاری از تحولات زیربنایی در حوزه فکر و اندیشه است.

وی گفت: مبانی انقلاب اسلامی ما برگرفته از معارف بنیادین مکتب بزرگ اسلام و ارزش ها ی عظیم انسانی و متعالی ملی ماست. حفظ و افزایش این معارف و ارزش ها در بدنه دانشگاه ضمن سالم سازی و امنیت پایدار، زمینه رشد متخصصانی را در دانشگاه فراهم می کند که در مدار اخلاق و کرامت انسانی علم را بستری برای خدمت به مردم و رشد فضایل انسانی قرار می دهند.

وی ادامه داد: موضوع ارتقای علمی دانشگاه به عنوان سومین راهبرد در برنامه حراست های دانشگاه مورد توجه است. وظیفه ما در دانشگاه تربیت نیرو های متخصص و متعهد برای جامعه است تا بتواند زمینه رشد و توسعه کشور را فراهم کند، محیط دانشگاه باید محیط آموزش و تبادل علمی، پژوهش و تحقیق وکسب مهارت به منظور امکان اشتغال و فعالیت در جامعه باشد.

 افرادی به دنبال سوء استفاده از علم در جهت منافع مادی و کسب درآمد های نامتعارف هستند

فرهنگ یادآور شد: قطعاً افرادی هستند که به دنبال سوء استفاده از علم در جهت منافع مادی و کسب درآمد های نامتعارف هستند. تلاش های سازماندهی شده شامل باند های کلاهبرداری تولید مدارک جعلی تحصیلی، پایان نامه و مقاله نویسی با استفاده از کپی برداری از منابع علنی، تقلب های شبکه ای با استفاده از تجهیزات الکترونیکی نمونه ای از تهدیدات و آسیب های حوزه علمی و پژوهشی دانشگاه است، این موضوع آسیب به جایگاه علمی مراکز علمی، زمینه بی اعتباری ساحت علم و دانشگاه را به دنبال دارد. حراست دانشگاه قطعاً جلوی این افراد سوء استفاده کننده گرفته و خواهد گرفت.

فرهنگ از متلاشی کردن چندین باند های جعل و کلاهبرداری مدارک تحصیلی، تقلب های شبکه ای در امتحانات و آزمون های سراسری و زبان خبر داد و به سیپکس گفت: چهار باند جعل و کلاهبرداری طی سال 1401 و امسال در حوزه مدارک تحصیلی توسط حراست ها ی استانی شناسایی شدند که طبق هماهنگی با مقام قضایی و همکاری ضابطان قضایی دستگیر شدند. در این ارتباط بسیاری از مدارک جعل شده مراکز علمی و سازمان دولتی کشف شد.

استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در ارتقای امنیت دانشگاه

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در ارتقای امنیت دانشگاه" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در ارتقای امنیت دانشگاه"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه