راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
در نشست ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش وپرورش به ریاست معاون اول رییس جمهور، راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت .
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری سیپکس، دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش وپرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گفت: همه ما مدیون تلاش ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت ها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید از انگیزه های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در برنامه های آموزش وپرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه ها برای آموزش وپرورش دانش آموزان هستند.
وی همچنین بر ضرورت به کارگیری روش های نوین آموزشی و تربیتی تاکید کرد و گفت: لازم است از روش های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش وپرورش استفاده کنیم.
معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به گزارش های ارایه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می توانیم گام های موثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.
معاون اول رییس جمهور، آموزش وپرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تاکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش وپرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش وپرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه های مرتبط با انسداد بی سوادی هر چه سریع تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش وپرورش وارد مرحله اجرا شود.
مخبر افزود: به هر میزان که در بخش آموزش وپرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.
معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه های وزارت آموزش وپرورش در جهت مهارت آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار می رود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پر کردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.
در این جلسه که وزیر آموزش وپرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از 6 پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش وپرورش ارایه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش وپرورش به همراه دستگاه های مرتبط برنامه ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارایه کند.
همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزییات مربوطه در آن لحاظ شود.
راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد"، کلیک کنید.