صنایع به سمت دانش بنیان شدن پیش بروند
در گفت وگو با سیپکس مطرح شد؛
عضو هییت رییسه انجمن صنایع همگن قطعه سازی گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در همین راستا کمک های بسیار خوبی را برای دانش بنیان ها در نظر گرفته است که قطعه سازان نیز از این حمایت ها بهره مند شده اند.ایده بسیار خوبی است که شرکت های تولید کننده به سمت دانش بنیان شدن پیش روند.
امیرحسین جلالی عضو هییت رییسه انجمن صنایع همگن قطعه سازی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری سیپکس گفت: قطعه سازان هم اکنون حدود 5 سال است که جزو دانش بنیان ها دسته بندی می شود. از این رو امکان تولید تمام قطعات مورد نیاز کشور وجود دارد. همچنین در تمام قطعاتی که توسط قطعه سازان داخلی تولید می شود هیچ نیازی به واردات وجود ندارد.
وی ادامه داد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در همین راستا کمک های بسیار خوبی را برای دانش بنیان ها در نظر گرفته است که قطعه سازان نیز از این حمایت ها بهره مند شده اند. درهمین راستا می توان گفت که ایده بسیار خوبی است که شرکت های تولید کننده به سمت دانش بنیان شدن پیش روند.
چه کنیم که قطعات بهتری بسازیم
جلالی در تشریح امکانات مورد نیاز برای توسعه ساخت قطعات گفت: درخواست و پیشنهاد داریم که دولت دست ما را در فعالیت گمرکی بازتر بگذارد؛ چراکه قطعه سازان در زمینه مراودات گمرکی با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند.
وی ادامه داد: یکی از راه هایی که ما شرکت های دانش بنیان می توانیم با دانش خود، دیگر فناوری های تکمیل کننده را وارد کشور کنیم ارتباط داشتن و مبادله با کشور های خارجی است و این امر نیز مستلزم عبور از کانال گمرک است.
عضو هییت رییسه انجمن صنایع همگن قطعه سازی گفت: از این طریق امکان تکمیل کم و کاست های فناورانه ما وجود دارد. البته شایان ذکر است که در حال حاضر تسهیلات گمرکی وجود دارد، اما به نظر ما کافی نیست.
وی تصریح کرد: اگر ما بتوانیم معافیت های گمرکی بیشتری داشته باشیم امکان صرفه جویی ارزی بیشتر و انتقال فناوری سریع تر در دسترس خواهد بود.
چگونه کیفیت قطعات را بالا ببریم
جلالی تصریح کرد: دانش بنیان ها برای افزایش قطعات تولیدی خود می توانند لوازم تست و آزمایشگاهی خود را با یک دیگر شریک شوند. به عنوان مثال اگر من دستگاه تست ارتعاش را در اختیار ندارم این موضوع را به شرکت دیگر ولو در شهر دیگر بسپارم.
وی اظهار کرد: دلیل این امر این است که شرکت های دانش بنیان در تامین سرمایه و ارز محدودیت دارند و توجیه ندارد که برای هر تست و آزمایش دستگاه های بعضا وارداتی و با قیمت های هنگفت تهیه شود؛ بلکه می توانیم از امکانات فنی و مهندسی و آزمایشگاهی دیگر شرکت ها بهره مند شد.
این فعال بخش صنعت در پایان تاکید کرد: افزایش امکانات و تسهیلات گمرکی دانش بنیان ها برای دسترسی به امکانات و قطعات و فناوری خارجی بسیار حایض اهمیت است و در این زمینه درخواست مساعدت داریم.
صنایع به سمت دانش بنیان شدن پیش بروند
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "صنایع به سمت دانش بنیان شدن پیش بروند" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "صنایع به سمت دانش بنیان شدن پیش بروند"، کلیک کنید.