طرز تهیه آبگوشت مجلسی برای ۴ نفر

آبگوشت یا دیزی یکی از اصیل ترین و خوش طعم ترین غذاهای سنتی ایران است که تهیه آن ساده و مواد اولیه اش در همه خانه ها یافت می شود.

طرز تهیه آبگوشت مجلسی برای ۴ نفر

این غذای مقوی نه تنها محبوب بزرگ ترهاست، بلکه اگر از کودکی در برنامه غذایی بچه ها باشد، به تقویت بدن آن ها کمک می کند. در این مطلب، روش پخت آبگوشت برای ۴ نفر با مراحل کامل و مواد اولیه معمول ارائه شده تا بتوانید به راحتی در خانه تهیه اش کنید.

طرز تهیه آبگوشت مجلسی برای ۴ نفر

برای تهیه هر نوع غذایی قطعا به لوازم آشپزخانه احتیاج دارید. پیشنهاد می کنیم برای خرید لوازم اشپزی لوکس و با کیفیت با قیمت مناسب میتوانید به فروشگاه meloriagolden.com مراجعه کرده و ثبت سفارش کنید.

ویدئو آموزشی درست کردن ابگوشت

مواد لازم تهیه آبگوشت برای ۴ نفر

گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید نصف لیوان
نخود نصف لیوان
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه پخت آبگوشت 

مرحله اول طرز تهیه پخت آبگوشت

برای تهیه آبگوشت سنتی بهتر است از شب قبل نخود و لوبیا سفید را در دو کاسه آب به صورت جداگانه بخیسانید و در صرت امکان چندین مرتبه آب موجود در کاسه ها را تعویض کنید تا نفخ حبوبات به طور کامل گرفته شود و پخت راحت تری داشته باشند.

برای شروع آشپزی مقدار کمی روغن یک قابلمه بریزید و گوشت آبگوشتی را اضافه کنید. گوشت را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس نخود و لوبیا را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید و انها را نیز در حد یک دقیقه تفت دهید.

مرحله دوم

در این مرحله پوست گوجه فرنگی و یکی از پیازها را می گیریم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس ۸ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. یکی از نکات مهم در مورد خوشمزه تر شدن آبگوشت اضافه کردن آب جوش می باشد.

مرحله سوم تهیه پخت آبگوشت

حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد. پس از اینکه آب جوش را اضافه کردید، اجازه دهید مواد آبگوشت شما به مدت ۲ الی ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بمانند تا آبگوشت به خوبی جا بیفتد.

مرحله چهارم

پس از گذشت 2.5 ساعت سیب زمینی ها را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اضافه کردن سیب زمینی ها چربی موجود در قابلمه را خارج می کنیم و به همراه پیاز باقیمانده به خوبی می کوبیم تا کاملا له شوند، سپس مجددا به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم درست کردن ابگوشت

پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، رب گوجه فرنگی را در یک تابه کوچک به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود سپس به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن رب گوجه فرنگی باعث می شود آبگوشت خوشرنگ تری داشته باشیم.

پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی اجازه می دهیم آبگوشت به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا به طور کامل جا بیفتد، سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. آبگوشت را می توانید به دو روش سرو کنید.

مرحله ششم

روش اول و مرسوم این است که آب آبگوشت را جداگانه سرو کنید و باقی مواد را با گوشتکوب به خوبی بکوبید و گوشت کوبیده را به صورت جداگانه سرو کنید. روش دوم هم این است که در کاسه هر نفر مقداری از حبوبات و گوشت را اضافه کنید.

منبع : meloriagolden.com

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طرز تهیه آبگوشت مجلسی برای ۴ نفر" هستید؟ با کلیک بر روی آموزش, کسب و کار ایرانی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت مجلسی برای ۴ نفر"، کلیک کنید.