پویایی امروز صنعت هسته ای آن را به یک صنعت تجاری تبدیل خواهد کرد
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در بازدید از سازمان انرژی اتمی ایران گفت: پویایی امروز صنعت هسته ای کشور آن را عملا به یک صنعت تجاری تبدیل خواهد کرد و با تدابیری که برای تامین مالی و پشتیبانی صنعت هسته ای در نظر گرفته شده، مجموعه ظرفیت های اقتصادی را برای کمک به آن به کار خواهیم گرفت.
به گزارش سیپکس، داوود منظور، معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه در جریان بازدید از آخرین دستاوردهای صنعت هسته ای کشور در محل این سازمان، درخصوص حمایت از طرح های این سازمان و پشتیبانی از آن ها در سال 1403، اظهار کرد: امروز فرصت مغتنمی بود تا از نزدیک شاهد توسعه ای باشیم که در صنعت صلح آمیز هسته ای کشورمان انجام می گیرد.
وی افزود: اینکه دانشمندان ما در حال توسعه صنعت و فناوری های هسته ای هستند که کاربردهای مختلفی در بخش های کشاورزی، صنعت و به طور ویژه در حوزه دارو و درمان دارد، اتفاقی بسیار مسرت بخش است.
منظور با اشاره به اینکه این دستاوردها همه مزید بر استفاده از فناوری هسته ای در تولید برق و تامین انرژی پایدار و مطمین برای کشور است، تصریح کرد: امروز به جایی رسیده ایم که با دانش بومی در حال توسعه این مجموعه و صنایع وابسته به بخش هسته ای هستیم.
وی عنوان کرد: یکی از دستاوردهای این صنعت، تولید انواع رادیوداروها به شکل بومی در کشور است و بر اساس گزارش مستند اکنون بیش از 60 رادیودارو تولید می شود و 20 رادیوداروی دیگر در حال گذراندن مراحل بالینی و بهره برداری است.
معاون رییس جمهور افزود: با گستردگی کارهای انجام گرفته و نیز طرح های توسعه ای در دست اقدام، در حوزه هسته ای هم اکنون جزو 10کشور برتر دنیا قرار داریم. امیدواریم که بخشی از مجموعه طرح های توسعه ای در دولت سیزدهم و بقیه در دولت آتی به بهره برداری برسند.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با بیان اینکه پویایی امروز صنعت هسته ای کشور آن را عملا به یک صنعت تجاری تبدیل خواهد کرد، گفت: بدون شک محصولات تولیدی صنعت هسته ای در داخل و خارج از کشور قابل مبادله و تجارت خواهد بود و این مساله به پویایی، رشد و نمو هرچه بیشتر صنعت هسته ای و اقتصاد کشور کمک می کند.
وی تاکید کرد: بدون شک با تدابیری که برای تامین مالی صنعت هسته ای در نظر گرفته شده، مجموعه ظرفیت های اقتصادی را برای کمک به آن به کار خواهیم گرفت تا شتاب بیشتری به حرکت این حوزه بدهیم زیرا این عرصه جزو مرزهای دانش دنیا محسوب می شود.
منظور در پایان گفت: این اتفاق بزرگی است که دانشمندان، اساتید، نخبگان و فناوران ما در این حوزه به این حد از بلوغ و توانمندی رسیده اند که شاهد افتخارآفرینی آن ها در بهره برداری از مجموعه ای از طرح ها هستیم.
پایان خبر سیپکس
پویایی امروز صنعت هسته ای آن را به یک صنعت تجاری تبدیل خواهد کرد
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پویایی امروز صنعت هسته ای آن را به یک صنعت تجاری تبدیل خواهد کرد" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پویایی امروز صنعت هسته ای آن را به یک صنعت تجاری تبدیل خواهد کرد"، کلیک کنید.