افراد با علائم تپش قلب و با سابقه خانوادگی بیماری قلبی بخوانند
دکتر زهرا زندی اظهار کرد: تپش قلب اتفاقی است که بسیاری از افراد جامعه از آن شاکی هستند و بیماران در زمان مراجعه اعلام می کنند که تپش قلب دارند تپشی که در دو حالت بالا بودن ضربان قلب و حس درونی فرد بوده است.
وی تصریح کرد: برخی افراد به دلیل اضطراب و استرسی که دارند و بر مبنای حس روانی احساس می کنند که تپش قلبشان را حس می نمایند که تنها حس روانی فرد بوده و ضربان قلبش بالا نیست ضربان قلب نرمال بین ۶۰ تا ۱۰۰ بوده و اگر از عدد حداکثری بالاتر بود می توان گفت که تپش قلب وجود دارد و باید جهت بررسی بهتر و دقیق تر به موقع به پزشک مراجعه شود.
فلوشیپ الکتروفیزیولوژی بالینی قلب با بیان اینکه علت بررسی به موقع ضربان بالای ۱۰۰ به این دلیل است که مواردی همچون پرکاری تیروئید کم خونی و عفونت ها که در بالا رفتن ضربان قلب نقش دارند مورد بررسی قرار بگیرند خاطرنشان کرد: این ۳ موضوع از نشانه ها و علائم بالارفتن ضربان قلب بوده و اگر به موقع مورد بررسی قرار بگیرد می توان درمان به هنگام هم داشت و از بدتر شدن وضعیت بیمار جلوگیری کرد.
دکتر زندی اضافه کرد: همچنین یک تپش دیگر هم هست که با بیماری های بدو تولد مرتبط بوده و تپش قلب فرد به صورت ناگهانی بالا می رود و ممکن است که فرد ۵ تا ۱۰ دقیقه و حتی بیشتر از آن یک ضربان شدید حس کرده باشد و شمارش ضربان هایش بالای ۱۵۰ و ۲۰۰ مورد بوده که در این موارد به این افراد توصیه شده که به اورژانس مراجعه نمایند تا با تزریق دارو ضربانش پائین بیاید.
وی با اشاره به اینکه هر وقت تپش قلب حس شد باید به پزشک مراجعه شود تا که وضعیتش موردبررسی قرار بگیرد بیان کرد: برای این کار باید حتماً به پزشک متخصص قلب مراجعه شود و با گرفتن نوار قلب وضعیت فرد دیده شود البته در برخی موارد امکان تشخیص دقیق با نوار قلب وجود ندارد و در اینگونه موارد دستگاه هولتر قلب به مدت ۲۴ ساعت به بیمار وصل می شود و اگر ضربان فرد غیرنرمال باشد در حافظه این دستگاه ثبت می شود و پس از پایان این زمان ضربان های پائین بالا کم و اضافی توسط پزشک مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت اختلال در ریتم دستگاه آن موارد مورد بررسی دقیق تر قرار گرفته تا در صورت نیاز اقدام لازم صورت پذیرد.
متخصص قلب و عروق با ذکر این نکته که اگر فرد سابقه فوت در خواب و مرگ ناگهانی در افراد خانواده اش داشته باید حتماً به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کند تا خطرناک بودن یا نبودن ضربان های اضافه مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت نیاز داروی رفع مشکل فرد تجویز شود تأکید کرد: تپش قلب می تواند همراه با اضطراب باشد که لزوماً حاکی از وجود یک مشکل ساختاری یا عملکردی در قلب نیست اما با این حال می تواند یک نشانه ناشی از یک تپش نامنظم یا تند باشد و احساس تپش قلب هم می تواند پیوسته یا متناوب باشد و دارای طول مدت و فرکانس متغیری است.
دکتر زندی تصریح کرد: اگر تپش قلب خطرناک باشد ما با روش لیزری یا مطالعه الکتروفیزیولوژی تپش قلب اضافه را بدون آن که هیچ گونه خطری برای فرد بیمار داشته باشد می سوزانیم و ضربان قلب وی را به حالت نرمال بازمی گردانیم.
وی با بیان اینکه برخی افراد با علائم تپش قلب مراجعه می کنند اما پس از بررسی پزشک هیچگونه نشانه ای در آن ها دیده نمی شود گفت: ایجاد این حالت در این افراد به دلیل اضطراب و استرس و همچنین شرایط نورولوژی و مغزی بوده و ما اگر علائمی در این افراد مشاهده نکردیم آن ها را به روانپزشک ارجاع می دهیم اما اگر تپش قلب محرز شد باید اقدامات درمانی موردنیاز متناسب با شرایط بیمار صورت پذیرد.
مسئول واحد الکتروفیزیولوژی بالینی قلب بیمارستان امام رضا (ع) گفت: اگر دچار تپش قلب هستید و یا اینکه دیگر علائم بیماری قلبی در شما ایجاد شده است باید برای تشخیص صحیح و به موقع بیماری و انجام آزمایش های لازم به پزشک قلب و عروق مراجعه کنید تا پس از تشخیص علت تپش اقدامات درمانی مورد نیاز انجام شود و در کنار آن نیز توصیه های مراقبتی لازم به فرد بیمار و خانواده وی گفته شود تا که در زمان ایجاد مشکل مناسبت ترین اقدام را داشته باشند.
افراد با علائم تپش قلب و با سابقه خانوادگی بیماری قلبی بخوانند
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "افراد با علائم تپش قلب و با سابقه خانوادگی بیماری قلبی بخوانند" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "افراد با علائم تپش قلب و با سابقه خانوادگی بیماری قلبی بخوانند"، کلیک کنید.